Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.mediaprostudios.com este proprietatea companiei Studiourile MediaPro SA cu sediul in Buftea, Str. Studioului nr.1, Jud. Ilfov, inscrisa in Registrul Comerţului sub numǎrul /2525/2002, CUI: RO2788488 si poate fi contactata pe adresa de e-mail: office@mediaprostudios.ro. Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la website prin sintagma „Mediaprostudios.com”.
Prin utilizarea site-ului Mediaprostudios.com si/sau al oricarui dintre serviciile oferite se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului.
Site-ul Mediaprostudios.com este proprietatea unei companii romanesti si, prin urmare, se supune legilor din Romania.
Compania Studiourile MediaPro SA  nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor oferite si isi rezerva dreptul de a realiza in orice moment modificari asupra continutului site-ului.
Toate drepturile asupra materialelor apartin Studiourile MediaPro SA. Reproducerea oricarei informatii sau oricaror materiale se poate face numai cu acordul companiei.
O data cu inregistrarea pe site, acordati companiei Studiourile MediaPro SA dreptul de a folosi pentru campaniile publicitare sau promotionale proprii si ale partenerilor sai, datele pe care le-ati furnizat o data cu inregistrarea pe site.
Informatiile existente pe acest site ofera detalii oferta comerciala de servicii in domeniul productiei de film, advertising s.a.m.d. a Studiourilor MediaPRO.
Pentru a accesa pagina noastra de web un utilizator nu este obligat sa se inregistreze. Cu toate acestea, pentru a beneficia de anumite servicii (accesul la baza de date a Studiourilor MediaPro) este necesar ca utilizatorul sa se inregistreze.