Recuzită şi costume

Recuzită şi costume

Departamentul nostru de Recuzită şi Costume deţine o colecţie impresionantă de 30,000 de costume, 40,000 de accesorii şi pantofi, 20,000 de piese de recuzită şi mobilier, arme şi armuri. Articolele colecţiilor acoperă toate perioadele istorice, din Antichitate până în timpurile noastre, şi pot fi modificate pentru a acoperi necesităţile oricarui tip de proiect.

Mai mult, ceea ce face ca acest departament să fie unic este atelierul de manufacturare a costumelor. Echipa noastră de profesionişti poate manufactura orice tip costum: de la costume medievale până la costume futuriste făcute din poliamidă şi ţesături translucide. Suntem specializati în vopsirea materialelor, pielărie, broderie, matlasare, croitorie şi lucrul cu toate materialele (lycra, latex, lână, metallic, catifea, blană etc.)

Ne mândrim cu faptul de a fi executat costumele unor producţii precum Modigliani, Jacquou le Croquant, Amen, Modigliani, Gunpowder, Treason and Plot şi The Zero Theorem.

Colecţia noastră de recuzită găzduieşte mai mult de 60 de ani de istorie cinematografică cu obiecte ce acoperă diferite perioade istorice, de la Grecia şi Roma antică, stilurile Evulului Mediu, Renaşcentiste, Baroce şi Rococo până în secolul XXI.